Datum verschoven

Mylène & Rosanne

Deze multitalenten zijn al meer dan 10 jaar bezig met zingen, dansen, presenteren en acteren. Zo hebben zij in meerdere professionele musicals gespeeld en schitterden ze in series als Spangas, Alexa & Katie en vele bioscoopfilms waaronder Ralph breaks the Internet, 100% Coco in New York en Brugklas de film.

Ook zijn ze bekend van het Junior Songfestival (winnaressen 2013), het Kinderen voor Kinderen koor en hun eigen hitsingles en nummer 1 noteringen: Me & My Selfie (meer dan 20 miljoen views op Youtube), MooiBoy, 1000 Mooie Wensen, Sister BFF, Summer Vibes, Music is Magic, Wanna Be You en The One.

De tweeling presenteert zich al twee seizoenen prominent als jurylid bij het RTL programma “All Together Now”. Ook op social media met meer dan 100.000 abonnees op Youtube, meer dan een half miljoen volgers op Tik Tok en vele, vele volgers op Instagram, zijn de meiden populaire influencers.

Mylène & Rosanne houden er van om hun publiek bij hun show te betrekken, dus dat wordt lekker meedansen op Muze Misse!

Kaarten voor het Muze Misse Festival 2020 zijn nu te koop!

Bestel je tickets op Ticketmaster of ga in Oss naar CD KIOSK Guitar Factory of Primera.

Voor de vaste festivalgangers is er nu het Muze Misse Fan Ticket voor slechts €17,50 (exl. servicekosten) Dit is de beste deal die je kan scoren, dus wees op tijd!

Ook introduceren we het Tienerticket voor jongeren van 13 t/m 17 jaar, deze kost €12,50. Voor kids t/m 12 jaar is er zoals altijd het Kinderticket. Deze zijn €2,50 en online te koop als aanvulling op een regulier ticket, maar ook los aan de dagkassa en bij de fysieke verkooppunten.