Datum verschoven

Stefan & Sean

Stefan & Sean zijn naast dikke vrienden ook een dikke hit op YouTube en Instagram met hun video’s. Nu maken de mannen ook muziek en dat is een succes! In januari 2019 kwam hun eerste Carnavalshit op Youtube uit. Het nummer ʻPotentieʼ samen met Bram Krikke begon als een grapje maar het nummer is nu een heuse partyhit met meer dan 10 miljoen (!!) streams op Youtube en Spotify. Dit succes krijgt nu een vervolg met de meezinger ‘Frikandel Speciaal’. Dit duo neemt zichzelf niet zo serieus, maar weet wel een serieus feestje te bouwen. Stefan & Sean zullen met een mix van house, hardstyle en hitjes iedereen aan het dansen en zingen krijgen. Het is gegarandeerd een feestje met deze twee.

Kaarten voor het Muze Misse Festival 2020 zijn nu te koop!

Bestel je tickets op Ticketmaster of ga in Oss naar CD KIOSK Guitar Factory of Primera.

Voor de vaste festivalgangers is er nu het Muze Misse Fan Ticket voor slechts €17,50 (exl. servicekosten) Dit is de beste deal die je kan scoren, dus wees op tijd!

Ook introduceren we het Tienerticket voor jongeren van 13 t/m 17 jaar, deze kost €12,50. Voor kids t/m 12 jaar is er zoals altijd het Kinderticket. Deze zijn €2,50 en online te koop als aanvulling op een regulier ticket, maar ook los aan de dagkassa en bij de fysieke verkooppunten.