Jan Cunenpark Oss
07/072019

Navarone

Navarone is een veelzijdige Nijmeegs-Amsterdamse rockband die elementen uit soulvolle seventiesrock combineert met invloeden uit de grunge en alternative rock.

Denk aan de classic rock, blues rock en progressive rock uit de jaren 70 (Led Zeppelin, Pink Floyd) gemixt met het alternatieve maar poppy grunge/alternative uit de jaren 90 (Soundgarden, Pearl Jam, Nirvana), afgetopt met een vleugje (stoner)
van nu (QOTSA, Muse, Foo Fighters, Wolfmother). Echte authentieke Rock dus, met een hoofdletter R, waarbij spelplezier, vakmanschap en interactie met het publiek hoog in het vaandel staan. Voeg dit samen met een enorm energieke en sterke live-reputatie en je begrijpt waarom Navarone de afgelopen jaren is uitgegroeid tot één van Europa’s beste, breedste en meest gewaardeerde rock bands.

De heren staan op het punt hun vierde album ‘SALVO’ uit te brengen. De eerste single ‘Cerberus’ geeft al een voorproefje van de sound en de bijbehorende clip van de energie van de band.

Navarone speelde al op festivals als Sziget (HUN), Reeperbahn (DE), Colors of Ostrava (CZ), Eurosonic Noorderslag, Zwarte Cross, Concert At Sea, Paaspop, Appelpop, Huntenpop, verschillende bevrijdingsfestivals en op PopOss in het Jan Cunenpark. Daar keren ze deze zomer terug met een ijzersterke live-show.