JAN CUNENPARK OSS

—— Datum verschoven

De eerste nieuwe namen zijn bekend!

Er is iets om naar uit te kijken want Muze Misse komt er weer aan! Het gezellige festival in het centrum van Oss maakt zich op voor alweer de dertiende editie. Nee, dat brengt geen ongeluk! 13 is een geluksgetal en we zijn nu al erg gelukkig met de plannen voor deze zomer.

De eerste artiesten hebben bij de datum 7 juli 2019 al met grote letters Muze Misse in hun agenda gezet. Niemand minder dan Frans Bauer gaat een feestje bouwen in het Jan Cunenpark. Niemand kan stil blijven staan als de Brabantse volkszanger ‘Heb je even voor mij’ inzet. Het hoofdpodium is ook gereserveerd voor een band met een totaal andere sound die net zo feestelijk is als Frans.

Rilan & The Bombardiers komen naar Muze Misse. In oktober verschijnt het debuutalbum van deze formatie die wordt gekenmerkt door zijn eclectisch stijl van pop, funk, rap, rythm-and-blues.  Ze werden al benoemd tot 3FM Serious Talent en Radio 6 Soul & Jazz Talent. In het buitenland is Rilan & the Bombardiers ook niet onopgemerkt gebleven, de titeltrack van de EP ‘Walking on Fire’ werd gebruikt in 3 grote Hollywood series.
De energieke liveshow en de charismatische en unieke performance van frontman Rilan zorgen ervoor dat je een optreden niet snel vergeet.

Dat en meer op Muze Misse 2019! Early Bird tickets met een aantrekkelijke korting zijn vanaf zaterdag 15 september verkrijgbaar bij CD Kiosk in Oss, alle landelijke Primera winkels en via onze website, www.muzemisse.nl