JAN CUNENPARK OSS

—— 3 & 4 juli 2021

muze misse 20/21

De geruchten zijn waar…

MY BABY staat op Muze Misse festival.  Momenteel tourt het Amsterdamse trio door Nieuw-Zeeland. Australië en de VS staan nog op de agenda en niet te vergeten: Oss! De band maakt de line-up van Muze Misse Festival 2020 compleet.

In korte tijd heeft MY BABY een formidabele live-reputatie opgebouwd door veel te touren en door een uniek en een eigen geluid te creëren. Met hun shows overbruggen ze de kloof tussen rock en dance en ze bieden de toeschouwer een hypnotiserende ervaring. Het geluid van de band is geïnspireerd door gospel en blues, versmolten met oude volksmelodieën. Daar komt nog de rauwheid van de 70s funk, Afrikaanse dessert blues, Marokkaanse Gnawa, Indiase Raga en een vleugje EDM bij, allemaal gespeeld op gitaren en drums zonder gebruik van computers of samples.

MY BABY deelt zondag 5 juli het sfeervolle Jan Cunenpark in Oss met een breed scala artiesten van eigen bodem. Zo zijn Maan, Frank Boeijen, Kraak & Smaak, The Pilgrims, Samantha Steenwijk en Tim Akkerman & The Ivy League van de partij. Ook worden muziekliefhebbers van jong tot oud getrakteerd op optredens van Barrelhouse, Stefan & Sean, The Spunyboys, Mylene & Rosanne en Camilla Blue. Ook Joris Brukx is er weer bij met ”Zing maar lekker mee”, een interactieve disco show voor de kids. Vicky van Zijl, zangeres van de band Penelope, host wederom het festival en zorgt ervoor dat bezoekers geen seconde van hun favoriete artiesten hoeven te missen.

De 14e editie van Muze Misse is zondag 5 juli 2020 in het Jan Cunenpark in Oss. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Ticketmaster en in Oss bij CD Kiosk, Primera, Guitar Factory en ll Particolare. Tieners en kids mogen met flinke korting naar binnen. Kijk voor meer informatie op muzemisse.nl en houdt onze Facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws en leuke winacties.

Tot ziens op Muze Misse!