Jan Cunenpark Oss
01/072018

Femke Meines ook op Muze Misse!

De organisatie van Muze Misse doet al jaren z’n uiterste best om de naam familiefestival hoog te houden en probeert een programma te bieden voor jong en oud. En daarom is er 2 juli in het Jan Cunenpark ook plaats voor jong talent op de beide podia. Nadat eerder al namen als De Staat, Ali B, O’G3NE en Blaudzun bekend werden, kunnen we daar nu de naam van de jeugdige alleskunner Femke Meines aan toevoegen.
Kaarten voor Muze Misse zijn te koop via www.muzemisse.nl en in Oss o.a. bij Café de Kamer in de Peperstraat en de CDkiosk in De Schakel.
Femke Meines
De inmiddels 16-jarige Femke Meines deed in 2012 mee aan het Junior Songfestival  met, het door haarzelf geschreven, nummer Tik Tak Tik. Ze won de nationale finale en mocht daarom op 1 december 2012 Nederland vertegenwoordigen op de internationale finale van het Junior Eurovisiesongfestival in Amsterdam  en werd 7e. Daarna zat  Femke niet stil en al snel verschenen singles als Dan kies ik voor jou, Kerst met jou, Nog een kus, Wazig en samen met haar vader zong ze Dat Zijn Wij. Begin 2016 ging Femke met Disney samenwerken en speelt ze Liz in de populaire serie Just Like Me! die wordt uitgezonden door Disney Channel. Een veelzijdig talent dus en de organisatie van Muze Misse is dan ook blij haar te mogen verwelkomen.