Jan Cunenpark Oss
01/072018

Funky Organizers op Muze Misse!

Met de toevoeging van de jonge hondenband Funky Organizers is het programma van Muze Misse nagenoeg compleet. Alles wijst er op dat in het Jan Cunenenpark in Oss op 2 juli weer een groot feest gaat losbarsten. Hoe kan het anders met namen als onder meer De Staat, Ali B, Steffen Morrison, Blaudzun, O’G3NE en Heavy Hoempa. De organisatie van het festival heeft er weer alles aan gedaan om het beste wat op dit moment op de Nederlandse podia te zien is naar Oss te halen.
Kaarten zijn in Oss te koop bij de CDkiosk in De Schakel, Primera op Terwaenen en Il Particolare in de Kruisstraat en via www.muzemisse.nl.

Funky Organizers
Stop een stel jonge honden in een hok. Met hun instrument. Gooi de sleutel weg en laat het een tijdje sudderen. Wanneer je ze er dan weer uit laat kan het gebeurd zijn: helemaal niks of ze hebben elkaar gevonden. Ze zijn muziek gaan maken alsof hun leven ervan afhangt… Dat laatste is het verhaal van Funky Organizers. 5 gasten die de mazzel hebben dat ze boordevol talent zitten èn dat ze elkaar gevonden hebben. Ze hebben gemeen dat ze allemaal uit een muzikaal nest komen waar muziek maken levensbehoefte nummer 1 is.  Geen covers. Alleen eigen werk. Vanuit een jam of gewoon omdat één van de 5 met een idee komt. Het resultaat is groovende funk, oldschool gemixed met modern! Na hun succesvolle deelname aan Popronde 2015 als 1 van de meest geboekte acts en ook in Oss een van de hoogtepunten met hun optreden in café De Kamer, een door de uiteinden van Nederland reikende zomertour en shows op podia als een Uitverkocht Bimhuis samen met Hans Dulfer, Uitverkocht Vorstin (voorprogramma Earth Wind & Fire), North Sea Jazz Club, Paradiso en op festivals over heel het land. Ook zijn ze actief in het buitenland: In de zomer van 2016 deden ze de #FunkyFranceTour waarmee ze aan de Franse kust op verschillende plekken 6 shows hebben gespeeld. Funky Organizers staan bekend om hun energieke, aanstekelijke live shows waarmee ze elk grote festival of klein cafe plat kunnen spelen.

Deze jonge honden hebben net hun eerste single uitgebracht ‘Out of Space’. De 2e single is ook al bijna af en hierna verschijnt hun EP. Ondertussen zijn ze heel hard aan het werk samen met gitaristen, blazers en zangeressen voor hun nieuwe show in 2017! Die energieker zal zijn. Die strakker zal zijn. Die nog meer los zal gaan en die nu ook te zien is op 2 juli in Oss!!!