Jan Cunenpark Oss
01/072018

Golden Earring sluit Muze Misse 2018 af

Het gerucht ging al een tijdje, maar we kunnen nu bevestigen dat Golden Earring de 2018 editie van Muze Misse gaat afsluiten. Contracten waren al getekend, maar nu mogen we officieel bekend maken dat de band zondag 1 juli 2018 naar Oss komt.
Er wordt al een tijdje hard gewerkt aan de line up van Muze Misse en naast Golden Earring zijn ook de Funky Organizers geboekt. De band maakte op de afgelopen editie van het festival zo veel indruk dat we ze gevraagd hebben om terug te komen naar het Jan Cunenpark. Op korte termijn gaan we meer namen bekend maken.
De kaartverkoop voor Muze Misse 2018 is begonnen en de vroege beslissers kunnen Early Bird tickets kopen voor de gereduceerde prijs van € 25,-. Reguliere tickets gaan € 30,- kosten en kinderen tot en met 12 jaar betalen € 2,50. Per volwassen ticket kunnen er 2 kindertickets gekocht worden, met een maximum van 4 per bestelling.

In Oss zijn Early Bird tickets te koop bij de CDkiosk in de Schakel, Taverne da Silva in de Peperstraat en Café Cunen in het Jan Cunenpark. In Berghem kan je terecht bij café Roots aan de St. Willibrordusstraat. De rest van Nederland kan terecht bij alle vestigingen van Primera en online zijn ze te koop via www.muzemisse.nl.

Golden Earring

Golden Earring heeft een unieke plaats in de Nederlandse popmuziek. De band scoort met Radar Love en Twilight Zone twee wereldhits. Zowel in de jaren zestig, zeventig als tachtig wordt er getoerd in de Verenigde Staten. Na het single- en lp-debuut in 1965 blijft de band in de decennia die volgen nieuw werk uitbrengen, met The Hague uit 2015 als meest recente wapenfeit. De klassieke bezetting van de band ontstaat in 1970 en is nog altijd in ongewijzigde vorm bij elkaar. Zanger Barry Hay, gitarist George Kooymans, bassist Rinus Gerritsen en drummer Ceasar Zuiderwijk vormen een uniek gezelschap dat nog weinig sleet vertoont. Golden Earring treedt nog altijd elke maand op, in vrijwel altijd uitverkochte zalen, feesttenten en theaters, met elektrische en akoestische shows. Geen enkele andere Nederlandse band die ook maar in de buurt van deze statistieken komt.