Jan Cunenpark Oss
07/072019

Jongste rockband van NL naar Muze Misse: Black Swords

De nieuwste aanwinst voor Muze Misse 2018 is meteen de jongste. Voordat de oudste, meest legendarische rockband van de lage landen Golden Earring de avond afsluit, zetten de piepjonge rockers van Black Swords het Jan Cunenpark op zijn kop. Het vijftal maakte al een onuitwisbare indruk in ‘Hollands got talent’ en ze zijn van plan zondag 1 juli in Oss hetzelfde te doen op de van den Udenhout Stage.

Al een tijdje vormen de broers Bram (13) en Loek (11) Bijnen uit Bladel, Wytze Spierts (11) uit Hapert en Senna Trompetter (14) uit Hoogeloon samen de rockband Black Swords.

Ze deden al mee aan verschillende bandwedstrijden bij Podium 10 in Bladel, NVO in Lage Mierde en ook speelden ze in de regio finale van The Clash of the Coverbands.

Als klap op de vuurpijl stonden ze ook nog in de finale van Hollands Got Talent. Daar hebben ze hun al even zo jonge zangeres Evy Heckmann (12) uit Melick gevonden. Ze speelden de nummers Smells like teen spirit van Nirvana in de voorronde, Thunderstruck van AC/DC in de halve finale en Paradise City van Guns ’n Roses in de finale. Met een eervolle tweede plaats hebben ze het daar keigoed gedaan.

Jong talent krijgt de ruimte op Muze Misse en wij zijn trots op de komst van Black Swords.

Kaarten zijn online verkrijgbaar via www.muzemisse.nl. In Oss zijn tickets te koop bij de CDkiosk in De Schakel en Taverne da Silva in de Peperstraat en in Berghem bij Café Roots in de Sint Willibrordusstraat.