Jan Cunenpark Oss
07/072019

Memphis Maniacs naar Muze Misse

De lijst wordt alleen maar langer en leuker! Muze Misse Festival 2019 belooft weer een feestje te worden met al die toffe artiesten die de 2 podia in het Jan Cunenpark aandoen. De nieuwste aanwinst is Memphis Maniacs. Deze mashup band is niet bang alles in de blender te gooien, van Iron Maiden tot Roxette en van Britney tot  AC/DC.

MEMPHIS MANIACS bewijst al jaren dat met schijnbaar onmogelijke combinaties van hits een onwaarschijnlijk goed feest gebouwd kan worden. En met de productiviteit van de “Meesters van de Mashup” is ook niks mis want nog steeds imponeren ze elk jaar weer met een innoverende en verrassende show bomvol hagelverse creaties. Die creaties lijken elk jaar weer ingenieuzer te worden, de vertolking ervan elk jaar weer extra overrompelend.

Ook dit festivalseizoen trekken ze weer door het land met een innovatieve spektakelshow. De Maniacs vernieuwen zich telkens weer en blijven elk publiek verbazen met hun gepassioneerde performance. Er zijn inmiddels diverse groepen die leuke medleys maken, maar de kunst van de ware live mashup wordt enkel beheerst door deze muzikale tovenaars. De perfecte aanvulling op ons festival in hartje Oss.

De line-up van Muze Misse Festival 2019 is nog lang niet compleet, maar we weten nu al dat we naast Memphis Maniacs ook Navarone, Frans Bauer, Rilan & The Bombardiers en Glennis Grace mogen verwelkomen in het Jan Cunenpark. Voor elk wat wils en gegarandeerd gezellig.

Early Bird tickets zijn nu te koop via Ticketmaster, muzemisse.nl, een van de landelijke vestigingen van Primera of in Oss bij CD Kiosk. Tot ziens op 7 juli bij Muze Misse!