Jan Cunenpark Oss
01/072018

MM for kids

Natuurlijk wordt er ook op Muze Misse 2017 weer aan de jongste bezoekers gedacht en kan je weer van alles doen op Muze Misse. Onze trouwe partners Trendy Speelgoed en Caroline Limpens hebben zich weer aangemeld en ze gaan dat beiden weer op hun eigen unieke manier invullen!

Joris gaat dit jaar met jullie een videoclip opnemen! Lees alles daarover hieronder!

Zo trektTrendy Speelgoed dit jaar weer wat nieuwe knutselactiviteiten uit de kast. Zo houden ze het voor de kids toch ook elke keer weer leuk! Naast de populaire glittertattoo’s, die ze natuurlijk weer gaan zetten, hebben ze dit jaar op Muze Misse:

  • Inkleurbare ballonnen: kunnen kinderen in een bepaald thema op het festivalterrein kopen, inkleuren met speciale krijtjes en klaar? Dan blazen ze de ballon op met Helium!
  • Verven met gekleurd zand: kids kunnen bij Trendy speelgoed een mooie kleurplaat voorzien van stickers kopen en deze helemaal naar eigen smaak inkleuren! Een handig plastic bewaartasje is hierbij natuurlijk inbegrepen, zo kunnen ze hun kunstwerk gemakkelijk mee naar huis nemen. 

 

SPEEL JIJ MEE IN DE MUZE MISSE VIDEO CLIP??

Dit is een oproep voor alle kinderen uit Oss en omgeving! 
 
Onze creatieve duizendpoot Joris Brukx gaat iets bijzonders doen, hij gaat namelijk met jullie een video clip opnemen op Muze Misse. Joris neemt een hoop instrumenten mee zodat je als muzikant of als zanger/zangeres mee kunt spelen.
Er zal een choreograaf zijn die jullie een dans aan gaat leren, en niet alleen jullie maar ook alle papa’s en mama’s. 
Als de muzikanten gekozen zijn en de zangers/zangeressen klaar staan, tellen we samen af en zullen we de videoclip gaan opnemen. 
 
Daarna zal deze te zien zijn op de Facebook pagina en de site van Muze Misse en misschien zie jij jezelf wel schitteren in de clip. 
 
Een middag voor en door de kinderen, wie wil dat nu niet. 
 
Zie ik jullie dan? 
 
 
Tickets voor kinderen t/m 12 jaar kosten slechts € 1,-, maar ze moeten uiteraard wel onder toezicht staan van een volwassene. Per volwassen ticket (€ 25,-) kun je 2 kindertickets kopen. Tickets zijn in Oss te koop bij de CDkiosk in De Schakel en Il Particolare in de Kruisstraat, in Berghem bij café Roots in de St. Willibrordusstraat of via deze link.