Jan Cunenpark Oss
01/072018

MM for kids

Natuurlijk is er op Muze Misse 2018 weer genoeg te beleven voor de jongste bezoekers. Naast dansen, springen en meezingen met de muziek, zijn er allerlei leuke kinderactiviteiten in het park. Joris Brukx komt met een spektaculaire spelletjesrace, meer daarover hieronder. Ook onze trouwe partners Trendy Speelgoed en Caroline Limpens zijn weer van de partij en maken het kidsplein uitgebreider dan ooit!

Het team van Caroline Limpens tovert de ene na de andere prachtige creatie op het gezicht van de kinderen.

Dankzij Trendy Speelgoed hoeven de jonge festivalgangers zich geen seconde te vervelen. Het kidsplein is dit jaar nog groter en er ontzettend veel te doen!

  • Glittertattoo’s en skinpolish tattoo’s: altijd een dikke hit op Muze Misse
  • Lekker creatief: Versier je eigen zwaai sjaal, cap, t-shirt of vlag.
  • Gezellig kleuren: Beschrijf, teken en kleur je eigen Helium ballon, metalic ballon of handwaaier.
  • Swingball area. Sla die bal rond aan de paal, in je uppie of doe een wedstrijdje met een vriendje. Verschillende sets voor jong en oud.
  • Stuiter en springen maar! Kies een grappige unicorn skippy of een van de coole skippieballen en hop around!
  • Nog veel meer, maar dit verklappen we nu nog niet!

Theaterhuis Joris is ook weer van de partij in het Jan Cunen Park. Joris Brukx  pakt uit met een spelletjesrace. De theatermaker nodigt kinderen uit met leuke opdrachten en een spannende dancebattle.

Zo vertelt Joris aan Kliknieuws: “Ik heb diverse spellen bedacht waaraan kinderen in groepjes kunnen deelnemen op het podium. De spelletjes staan in het teken van muziek. Zo spelen we ‘raad de plaat’, doen een dancebattle en beantwoorden de kinderen vragen over kinderprogramma’s. Bovendien geef ik kleine prijzen weg. Natuurlijk worden ouders ook betrokken bij het spel.”

Lees het hele interview met Joris hier. En tot ziens op Muze Misse!

Tickets voor kinderen t/m 12 jaar kosten slechts € 2,50,-, maar ze moeten uiteraard wel onder toezicht staan van een volwassene. Kaarten zijn hier te koop.