Jan Cunenpark Oss
07/072019

Muze Misse meets Kilojoule

 

 Muze Misse staat al jaren garant voor een ontzettend diverse line-up. Van rock tot Nederlandstalig, soul tot pop en blues tot hiphop, er is voor elke muziekliefhebber, groot of klein, enorm veel te ontdekken. Niet alleen de grootste artiesten van dit moment worden vastgelegd, ook acts die op het punt staan door te breken. Bussel Skate Crew, kortweg BSC, is nu al een fenomeen in Oss, maar binnenkort ook daarbuiten.

Op zoek naar een uitlaatklep verenigen 9 jonge creatieve jongens uit Oss zich in het collectief Kilojoule. Ze maken hun eigen kleding, video’s, feesten maar ook muziek onder de naam BSC. Dit rapcollectief bestaat uit negen jonge jongens uit Oss a.k.a. ‘Chiraq aan de Maas’: LeBrain, Leftlane, Lil Ging, Tonti Saaf, Lil Waterboy, FreeChandell, Sckripton, Losse Brakka en DJ Pater Wijkie.

Op zelf-georganiseerde feesten in de Groene Engel in Oss, heeft BSC al verschillende keren voor een uitverkochte zaal mogen performen. Zondag 7 juli gaan ze het van Den Udenhout Stage op zijn kop zetten. Kaarten voor Muze Misse zijn hier verkrijgbaar. Wees er snel bij en scoor consumptiemunten met korting bij uw bestelling. Kaarten zijn ook te koop bij de landelijke vestigingen van Primera en in Oss bij CDKiosk.