Jan Cunenpark Oss
07/072019

MUZE MISSE MEETS VIDOX MEDIA

Muze Misse 2019 is bijna een feit, maar niet voordat wij een nieuwe samenwerking aankondigen: Vidox Media wordt de nieuwe officiële mediapartner van ons festival in hartje Oss.

Dit jonge multimediabedrijf heeft in korte tijd naam gemaakt, niet alleen in de regio, maar ook ver daarbuiten. De frisse kijk van Vidox Media op video, ( PR, marketing en communicatie) en de dynamische manier van werken past goed bij Muze Misse.

Zondag 7 juli zal Vidox Media de sfeer van Muze Misse in beeld brengen. Zo ontstaat voor ons en vooral ook voor onze bezoekers een mooie blijvende herinnering aan deze dertiende editie van het gezellige muziekfestival.

Tot ziens op Muze Misse!

Het belooft weer een mooie dag te worden in het Jan Cunenpark in Oss. Verdeeld over twee podia kan jong en oud genieten van een diverse line-up bestaande uit de top van de Nederlandse muziekwereld en nieuw talent. Zo staan onder anderen Navarone,
Van Dik Hout, Famke Louise en Mick Stender op het podium. Daarnaast is er een gezellig foodcourt en zijn er vele activiteiten voor kinderen in het park.

Kaarten zijn hier verkrijgbaar en bij
alle landelijke vestigingen van Primera en in Oss bij CD Kiosk.