JAN CUNENPARK OSS

—— 5 juli 2020

Navarone rockt Muze Misse 2019

Navarone keert terug naar het Jan Cunenpark. De band staat in 2013 al op PopOss en vele jaren en successen verder zijn ze klaar om het publiek van Muze Misse te imponeren met hun stevige sound.

Navarone is een veelzijdige Nijmeegs-Amsterdamse rockband die elementen uit soulvolle seventiesrock combineert met invloeden uit de grunge en alternative rock. Denk aan de classic rock, blues rock en progressive rock uit de jaren 70 (Led Zeppelin, Pink Floyd) gemixt met het alternatieve maar poppy grunge/alternative uit de jaren 90 (Soundgarden, Pearl Jam, Nirvana), afgetopt met een vleugje (stoner)
van nu (QOTSA, Muse, Foo Fighters, Wolfmother).

Echte authentieke Rock dus, met een hoofdletter R, waarbij spelplezier, vakmanschap en interactie met het publiek hoog in het vaandel staan. Voeg dit samen met een enorm energieke en sterke live-reputatie en je begrijpt waarom Navarone de afgelopen jaren is
uitgegroeid tot één van Europa’s beste, breedste en meest gewaardeerde rock bands.

Wil je dit niet missen? Koop dan nu early bird kaarten voor Muze Misse, hier op muzemisse.nl, via Ticketmaster, een van de landelijke vestigingen van Primera of in Oss bij CD Kiosk. Tot ziens op 7 juli 2019!