JAN CUNENPARK OSS

—— 3 & 4 juli 2021

muze misse 20/21

Nieuwe datum Muze Misse Festival

De ontwikkelingen rondom het Corona virus raken ook Muze Misse. De regering heeft besloten dat grote bijeenkomsten, zoals een festival, tot 1 september niet mogen plaatsvinden. Dit is noodzakelijk om de verdere verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. De veiligheid van onze bezoekers staat altijd voorop en daarom hebben wij begrip voor deze maatregel.

Verplaatst

We geven onze bezoekers, maar ook onze artiesten graag iets om naar uit te kijken in deze lastige tijd. De organisatie van Muze Misse is achter de schermen dan ook druk bezig een nieuwe datum vast te leggen voor dit jaar. Het festival is dan ook niet afgelast, maar wordt verplaatst. We zijn zoals altijd erg dankbaar voor de steun uit het regionale bedrijfsleven en kijken ernaar uit samen weer een fantastisch festival neer te zetten later dit jaar.

Tickets

De tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Meer hierover binnenkort zodra de nieuwe datum vastligt, wij hopen op uw begrip. We houden iedereen op de hoogte via onze website muzemisse.nl en onze Facebookpagina.

Tot ziens op Muze Misse!