JAN CUNENPARK OSS

—— 3 & 4 juli 2021

muze misse 20/21

Nieuwe look voor Muze Misse

Het gezelligste muziekfestival van Nederland maakt zich op voor de 14e editie en daar hoort een nieuwe look bij. Het Osse ‘Chef du Web’ heeft in opdracht van Muze Misse gewerkt aan de vernieuwde website van het festival. Deze is vandaag gelanceerd. Op muzemisse.nl vinden bezoekers alle informatie over het festival en de artiesten die zondag 5 juli 2020 optreden op de twee podia in het Jan Cunenpark. Uiteraard zijn via de vernieuwde website ook al tickets verkrijgbaar, tijdelijk met een zeer aantrekkelijke korting.

Een Muze Misse fanticket kost slechts 17,50 en is een perfect sinterklaascadeau voor de muziekliefhebber. Want niet alleen de Sint heeft verrassingen in petto, ook Muze Misse, onze line-up is namelijk nog niet compleet. We gaan nog een aantal grote namen toevoegen aan de nu al indrukwekkende lijst artiesten. Ook introduceren we het Tienerticket voor jongeren van 13 t/m 17 jaar, deze kost €12,50. Voor kids t/m 12 jaar is er zoals altijd het Kinderticket. Deze zijn €2,50 en online te koop als aanvulling op een regulier ticket, maar ook los aan de dagkassa en bij de fysieke verkooppunten.

De 14e editie van het Muze Misse Festival wordt gehouden op zondag 5 juli in het Jan Cunenpark in Oss met optredens van: Frank Boeijen, Kraak & Smaak, Samantha Steenwijk, The Pilgrims, Tim Akkerman & The Ivy League, Barrelhouse en The Spunyboys.