Jan Cunenpark Oss
07/072019

Nieuwe naam voor Muze Misse 2018: Supermoon

Het programma van Muze Misse 2018 begint al aardig vorm te krijgen. Zondag 1 juli lijkt nog ver weg, maar, er wordt, net als de voorgaande jaren jaren, achter de schermen weer hard gewerkt om de beide podia in het Jan Cunenpark weer boordevol talent te krijgen. Na de Golden Earring, Roxeanne Hazes, Funky Organizers en Heavy Hoempa kunnen we nu de band Supermoon aan het programma toevoegen. Supermoon is nu nog een redelijk onbekende naam, maar de band heeft inmiddels een behoorlijke staat van dienst en zou zo maar de verrassing van Muze Misse kunnen worden.

De kaartverkoop is inmiddels in volle gang en in Oss zijn tickets te koop bij de CDkiosk in De Schakel en Taverne da Silva in de Peperstraat en in Berghem bij Café Roots in de Sint Willibrordusstraat, online via www.muzemisse.nl.

Supermoon

Het fenomeen Moonstruck Future Funk: Een dikke groove, sterke harmonieën en een dosis accenten die je in een rap tempo om de oren vliegen. Dit alles verzorgd door vijf instrumentalisten, waarvan drie de vocalen voor hun rekening nemen. Iedereen in de band heeft een groot aandeel in het componeren van de songs wat altijd tot een uniek resultaat leidt. Bands als Crosby, Stills & Nash, Jon Cleary, Blowbeat en The Meters zijn de muzikale bodem van de band waaruit dansbare funky popsongs voortvloeien. Eind maart 2017 verscheen de debuut EP ‘What About It’ waarvan de single in première is gegaan op NPO Radio 2. Op dit moment toert Supermoon door het hele land, waar de mannen tijdens de optredens een sprankeling en extase teweeg brengen bij zowel publiek als bij elkaar. Supermoon is coming for you! En Muze Misse!