Jan Cunenpark Oss
01/072018

Ook 45AcidBabies op Muze Misse

Het programma van Muze Misse, 2 juli in het Jan Cunenpark in Oss, blijft groeien en daar kan nu de eigenzinnige live sensatie 45AcidBabies aan toegevoegd worden. Met nog een paar namen te gaan is het programma nu bijna rond.

45AcidBabies
45AcidBabies, een vuig, hard, ruig, stelletje jonge honden uit Utrecht. Met hun lekkere garage-electro-punkpop hebben ze al door heel Nederland venues in de fik gezet! De band staat garant voor een dikke energieke live ervaring. Giorgio die met rammelaars de trommels bespeeld, Daniël die met zijn kinderarmpje de laagste snaren beroerd, Marnix die met zijn snerpende gitaarsounds hele crèches laat janken en Sophia met haar babydemonenzang!
Ze zijn jong, rauw, onaangepast en veel te moeilijk te typeren. Invloeden van Die Antwoord, Sleigh Bells en The Kills, probeer daar maar eens kaas van te maken. Maar 45AcidBabies doet het – en goed ook.
Tourde tijdens de popronde (2016) in vrijwel elke schuur, kroeg, zaal, foyer of platenzaak die Nederland rijk is. De showteller stond in november 2016 op 35. Op onverklaarbare wijze sloegen ze Oss over, maar na veel indruk gemaakt te hebben op Noorderslag, gaan ze dat op Muze Misse dubbel en dwars goedmaken!
Hun optredens beschrijven ze zelf als volgt: “eigenlijk veranderen we op het podium in vier rellende pubers die het klaslokaal overnemen.”
3voor12 omschreef een van hun shows als volgt: “…aan dit rauwe aliengeluid ontkom je niet. 45ACIDBABIES grijpt je bij de lurven en laat je niet meer los”.