Jan Cunenpark Oss
01/072018

Roxeanne Hazes toegevoegd aan Muze Misse 2018

Er wordt nog steeds hard gewerkt aan de line-up van Muze Misse 2018. Konden we eerder al bekend maken dat de golden Earring en de Funky Organizers 1 juli naar het Jan Cunenpark in Oss komen, dan kunnen we nu Roxeanne Hazes aan het programma toevoegen. Roxanne timmert momenteel hard aan de weg als huisband van DWDD en met haar net verschenen uitstekende, op Top Notch verschenen, solodebuut “In mijn bloed”. Als de tekenen ons niet bedriegen, kon zij wel ’s een hele grote gaan worden.

Na het bekend maken van de eerste namen ging de verkoop van de Early Bird tickets hard en zijn dan ook uitverkocht. Vanaf nu zij er reguliere tickets à € 30,- in de verkoop via de site van Muze Misse en alle Primera vestigingen in Nederland. In Oss zijn ze te koop bij de CDkiosk en in Berghem bij café Roots.

Roxeanne Hazes

De carrière van Roxeanne Hazes bestrijkt al een veelzijdig decennium. Tien jaar waarin ze, middels vele honderden optredens en de steevast uitverkochte Holland Zingt Hazes concerten, Nederland en België verblijdde met haar vaders muziek. In die jaren groeide ‘Dochter Dre’ als mens en artiest, waarna het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Op haar veertiende schreef ze al nummers voor het debuutalbum van haar broertje. Twee jaar geleden begon Roxeanne Hazes met het schrijven aan haar eigen muziek. “Ik merkte dat het begon te kriebelen. Dat ik behoefte kreeg aan een nieuwe creatieve uitlaatklep waarin ik mijn ideeën, gevoelens en creativiteit kwijt kan. Mijn vaders muziek is en blijft altijd de basis, en met mijn eigen muziek kan ik nu ook een andere kant laten zien.”

Eerder dit jaar was Roxeanne Hazes te horen op en te zien in “Ballade van de Moord” van labelgenoten Thijs Boontjes Dans- en Showorkest. Ze speelden bij De Wereld Draait Door, Radio 2 en springen in het oog met de intense videoclip. Hierna werden vijf uitverkochte Ziggo Domes vol Hazes-fans plat gespeeld, waarna de laatste hand werd gelegd aan Rox’ eerste single Ik Was Toch Je Meisje. 

Inmiddels is het debuutalbum “In mijn bloed” uit op Top Notch en is ze dit seizoen de huisband van De Wereld Draait Door. De komende maand toert ze met haar band door het clubcircuit en als de tekenen ons niet bedriegen, gaan we nog veel van Roxeanne horen.