JAN CUNENPARK OSS

—— 3 & 4 juli 2021

muze misse 20/21

Stefan & Sean maken er een feestje van

Muze Misse trommelt dit jaar Stefan & Sean op, deze twee vrienden zijn een dikke hit op Youtube. Zo nodigen Stefan de Vries en Sean Demmers  in de serie ʻpotje rijdenʼ bekende Nederlanders uit om een stukje te gaan rijden, om ondertussen van alles en nog wat te bespreken. Naast het succes op Youtube en Instagram bestormen de twee nu ook de muziekindustrie.

Stefan & Sean schrijven In januari 2019 kwam hun eerste Carnavalshit op Youtube uit. Het nummer ʻPotentieʼ samen met Bram Krikke begon als een grapje maar het nummer is nu een heuse partyhit met meer dan 10 miljoen (!!) streams op Youtube en Spotify. Dit succes krijgt nu een vervolg met de meezinger ‘Frikandel Speciaal’.

Dit duo neemt zichzelf niet zo serieus, maar weet wel een serieus feestje te bouwen. Stefan & Sean zullen met een mix van house, hardstyle en hitjes iedereen aan het dansen en zingen krijgen. Het is gegarandeerd een feestje met deze twee.

Met de veertiende editie voor de boeg is er intussen een hele generatie tieners opgegroeid met Muze Misse. Speciaal voor hen introduceren we dit jaar het Tienerticket. Jongeren tussen de 13 en 17 jaar mogen voor €12,50 naar binnen. Voor de allerkleinsten t/m 12 jaar is het Kinderticket te koop, online als aanvulling op reguliere tickets of aan de dagkassa bij de ingang van het festivalterrein.

In 2020 zullen naar Stefan & Sean natuurlijk niet in hun uppie een feestje bouwen, de twee podia staan volgepland met het beste wat Nederland te bieden heeft en daar komen binnenkort nog nieuwe grote namen bij!

Tot ziens op Muze Misse met dit jaar:

Frank Boeijen, Kraak & Smaak, Samantha Steenwijk,  Tim Akkerman & The Ivy League, Stefan & Sean, The Pilgrims, Barrelhouse en The Spunyboys.