Jan Cunenpark Oss
07/072019

The Cool Quest maakt Muze Misse compleet

Twaalf top acts van Nederlandse bodem schitteren zondag 1 juli in het Jan Cunenpark in Oss. ‘The Cool Quest’ maakt de indrukwekkende line-up compleet. Het lot brengt deze band in 2010 bij elkaar tijdens een jamsessie en sindsdien zijn ze op stoom. Dit vijftal heeft al meer dan 500 shows op hun naam staan, en deze zomer komt de groovy formatie naar Muze Misse.

De sound van ‘The Cool Quest’ kan het beste worden omschreven als een mix van klassieke hip hop en moderne popmuziek met een vleugje funk, waardoor het sterk doet denken aan de energie van hip hop uit de vroege jaren 90. Voetjes van de vloer dus!

‘The Cool Quest’ deelt het hoofdpodium met ‘Tino Martin’ ‘Sevn Alias’, ‘Dool’, The KIK’ en ‘Golden Earring’. Het Van den Udenhout stage wordt gevuld door nog eens 6 acts, al met al is er weer meer dan genoeg om van te genieten op Muze Misse.

De kaartverkoop voor deze 12e editie van het festival gaat weer vliegensvlug, dus wacht niet te lang! Koop je kaartje hier op www.muzemisse.nl of in Oss bij de CDkiosk in De Schakel en Taverne da Silva in de Peperstraat en in Berghem bij Café Roots in de Sint Willibrordusstraat.