JAN CUNENPARK OSS

—— 3 & 4 juli 2021

muze misse 20/21

Twee nieuwe namen!

Begonnen als model en vlogger breekt Famke Louise eind 2017 door met haar boodschap tegen de haters: ‘Op Me Monnie’. De bijbehorende clip gaat viral en Famke is in een klap bekend. De opvolger ‘Vroom’ is al net zo’n succes. Inmiddels heeft de 20-jarige zangeres een hele rits dikke hits die ze graag laat horen aan haar fans op Muze Misse.

Muze Misse is al 13 jaar een divers festival met voor jong en oud en iedere muziekliefhebber wat wils. Naast Famke Louise zal ook Clemens van de Ven met zijn band zondag 7 juli optreden in het Jan Cunenpark in Oss.

De VandeVen Band viert binnenkort hun 20 jarig jubileum en is al die jaren een begrip in de Nederlandse Rhythm en Blues. De muziek van VandeVen is gebaseerd op de Rhythm ’n Blues uit New Orleans van artiesten als Dr.John, Fats Domino en The Meters, maar met een heel eigen stijl en interpretatie. Met zijn karakteristieke rauwe stemgeluid en stevige pianospel is Clemens van de Ven de spil van de band met op gitaar Harry Hardholt, Sin Banovic achter de drums en saxofonist Arend Bouwmeester. Dit viertal speelt met hart en ziel. Ze leven van de muziek en voor de muziek!

 

Profiteer nu nog van korting en scoor Early Bird kaartjes voor Muze Misse. Ze zijn verkrijgbaar via onze website, www.muzemisse.nl, via Ticketmaster en te koop in een van de landelijke vestigingen van Primera of in Oss bij CD Kiosk. Tot ziens op 7 juli 2019!