JAN CUNENPARK OSS

—— 5 juli 2020

Van Dik Hout maakt de line-up van Muze Misse compleet!

Vers van hun jubileumconcert in Koninklijk Theater Carré staat de band 7 juli op het hoofdpodium van dit gezellig festival in Oss.

Sinds hun doorbraak in 1994 staat Van Dik Hout aan de top met hun pure rock en poëtische teksten. Destijds ontketenden ze met ‘Stil In Mij’ een hausse in de Nederlandstalige muziek en ook nu nog is Van Dik Hout een bepalende factor in de Nederpop.

Dit jaar is bijzonder: 2019 staat namelijk in het teken van 25 jaar Van Dik Hout! De band viert dit met de release van een gloednieuw album, documentaires, nieuwe singles, een ‘Best Of’ compilatie album en 26 juni viert de band hun jubileumjaar in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

Vrijwel elke grote band van Nederland heeft al op Muze Misse gestaan en we zijn trots om Van Dik Hout aan dit rijtje toe te voegen.

Van Dik Hout deelt zondag 7 juli de line-up met Glennis Grace, Navarone, Memphis Maniacs, Frans Bauer, Famke Louise, Rilan & the Bombardiers, Clemens van de Ven Band, Mick Stender  en Bussel Skate Crew.

Muze Misse is genieten voor de muziekliefhebber maar ook een perfect dagje uit voor het hele gezin. Naast non-stop muziek verdeeld over twee podia is in het knusse Jan Cunenpark een foodcourt ingericht met een gevarieerd aanbod om van te genieten. Daarnaast zijn er verschillende kinderactiviteiten op het festivalterrein en in Museum Jan Cunen.

Kaarten voor dit grootse kleine festival zijn nu verkrijgbaar, kids mogen voor een klein prijsje naar binnen. Klik hier en koop uw kaarten via  Ticketmaster of bij een van de landelijke vestigingen van Primera of CD Kiosk in Oss.

Tot ziens op Muze Misse!