JAN CUNENPARK OSS

—— 3 & 4 juli 2021

muze misse 20/21

Winactie: Meet & Greet Black Swords

Het is een traditie op Muze Misse: de Meet & Greet! Bezoekers krijgen de kans hun favoriete artiest op het festival te ontmoeten. Je krijgt alle ruimte om even rustig op de foto te gaan met je muzikale held en een praatje te maken.

De eerste band die hier graag tijd voor vrij maakt is Black Swords. Deze jonge rockband met nu al een grote reputatie staat om 15.45 op het van den Udenhout Stage. Gelukkige fans krijgen de kans deze jonge muzikanten te ontmoeten, ze alles te vragen, uiteraard ook om een handtekening of een selfie.

Black Swords krijgt landelijke bekendheid door hun finaleplaats in Holland’s Got Talent en inmiddels spelen de jonge tieners hun rockcovers en eigen muziek op podia door het hele land:

“De nervositeit is er bij ons wel een beetje vanaf, maar het blijft supervet om ergens te mogen spelen. Wennen zal het nooit. Of we nou voor een klein of groot publiek spelen, we genieten ervan en we hopen de bezoekers ook. Uiteraard vinden we het leuk als mensen lekker uit hun dak gaan.” (lees het hele interview met Black Swords hier op KlikNieuws)

Kans maken op een Meet & Greet? Ga naar de Facebook evenement pagina van Muze Misse en klik op ‘gaat’. Mail vervolgens PR@muzemisse.nl en laat ons weten waarom jij Black Swords wil ontmoeten en wie weet win je! Ben je onder de 12 jaar? Laat dan je ouders

of een andere volwassen begeleider namens jou meedoen aan de wedstrijd. Alleen bezoekers met een geldig entreebewijs voor het Muze Misse Festival krijgen toegang tot de Meet & Greet. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Succes en tot ziens bij Muze Misse!